Technolec

Technolec has products for IP Surveillance, access controle and alarm systems. Especially to build a secure reliable IP network with industrial switches, IP camera's, I/O, ...


Cases

Hoe industriële informatie betrouwbaar communiceren ?

Hoe industriële informatie betrouwbaar communiceren ?

Wilt ook u de stap naar Industrie 4.0 zetten of hebt u andere industriële automatiseringsvraagstukken? Dan kan u rekenen op de producten en steun van Technolec. Met het uitgebreide aanbod aan oplossingen voor industriële datacommunicatie en embedded computers zorgt deze firma immers voor efficiënte industriële netwerken, intelligente communicatie en datacommunicatie voor industriële gebruikers.

Read more

DRAADLOZE TRANSMISSIE VAN VIDEOBEELDEN VOOR CAMERABEWAKING OP BUSSEN

DRAADLOZE TRANSMISSIE VAN VIDEOBEELDEN VOOR CAMERABEWAKING OP BUSSEN

Draadloze technologie is een integraal onderdeel van onze huidige industriële netwerkinfrastructuur. Ze zorgt voor flexibiliteit in communicatie-, productie- en automatiseringssystemen. Op die manier kunnen bedrijven gelijke tred houden met de snelle veranderingen in de markt. De industriële Wi-Fi en cellulaire producten van Moxa zijn ontworpen om de productiviteit en flexibiliteit in industriële toepassingen te verhogen door de beperkingen van afstand en dekking te overwinnen en tegelijkertijd interferentie en signaaldegradatie tot een minimum te beperken. Door de combinatie van innovatieve technologieën, zoals snelle roaming, de eenvoudige toepassing van Wi-Fiapparaten, de redundantie van draadloze verbindingen en de end-to-end beveiliging garanderen de draadloze oplossingen van Moxa een betrouwbare en efficiënte Wi-Fi en cellulaire connectiviteit in elke bedrijfsomgeving.

Read more

IP-Bewakingssystemen Upgraden met Managed PoE switchen

IP-Bewakingssystemen Upgraden met Managed PoE switchen

Tegenwoordig worden vaak IP-bewakingssystemen gebruikt om verschillende locaties vanuit een centraal controlecentrum remote en in real-time te monitoren en beveiligen. Zo kunnen bijvoorbeeld verkeerscentrales over betrouwbare en up-to-date informatie beschikken om de efficiëntie van het verkeersnet en de veiligheid van de weggebruikers te verhogen. Met behulp van robuuste IP-camera’s en een krachtig netwerk worden continu videostreams naar het controlecentrum gestuurd. Om dergelijke bewakingsnetwerken slimmer en veiliger te maken, ontwikkelde Moxa de PoE managed switchen van de EDS-4000/G4000-serie met 90 W output en 2.5 GbE bandbreedte.

Read more

Products