Technolec

Intelligent Transportation System: As Road Traffic is still increasing rapidly is getting more and more important to get a better control of the flow of the traffic. Lost of Technolec's products are used for this purpose. Moxa’s Intelligent Transportation System (ITS) solutions facilitate real-time convergence of various sensor data, voice, and video by providing high-speed throughputs and a wide range of network interfaces, such as Ethernet, WLAN, serial, PoE, DSL, and various video compressions. Technolec has lots products for Intelligent Transportation System (ITS) solutions.

Check the ITS Specific Website from Moxa


Cases

Hoe industriële informatie betrouwbaar communiceren ?

Hoe industriële informatie betrouwbaar communiceren ?

Wilt ook u de stap naar Industrie 4.0 zetten of hebt u andere industriële automatiseringsvraagstukken? Dan kan u rekenen op de producten en steun van Technolec. Met het uitgebreide aanbod aan oplossingen voor industriële datacommunicatie en embedded computers zorgt deze firma immers voor efficiënte industriële netwerken, intelligente communicatie en datacommunicatie voor industriële gebruikers.

Read more

Geïntegreerde monitoring voor vlot en veilig tunnelverkeer

Geïntegreerde monitoring voor vlot en veilig tunnelverkeer

Tunnels vormen sinds jaar en dag de bottlenecks in het verkeer. Intelligente controlesystemen kunnen dit probleemvan de baan ruimen en daarbovenop extra veiligheid garanderen. Alleen moeten dit geïntegreerde en 100% betrouwbare oplossingen zijn die snel anomalieën detecteren én een bediening vanop afstand toelaten. Zoals de systemen van Moxa die in België door Technolec uit Temse worden gecommercialiseerd en ondersteund.

Read more

Vraag naar Unmanaged Switches stijgt door verhoogd gebruik van Ethernet

Vraag naar Unmanaged Switches stijgt door verhoogd gebruik van Ethernet

Plug-and-play unmanaged switches kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden en vormen een belangrijk onderdeel voor de uitbreiding van Ethernet netwerken. Technolec biedt met de EDS-2010/2016/2018-ML serie industriële Ethernet switches van Moxa een ideale oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de vorige uitgave gingen we dieper in op de aspecten die de keuze van de correcte unmanaged switch bepalen. In deze editie bekijken we hoe ze in de praktijk toegepast worden.

Read more

DRAADLOZE TRANSMISSIE VAN VIDEOBEELDEN VOOR CAMERABEWAKING OP BUSSEN

DRAADLOZE TRANSMISSIE VAN VIDEOBEELDEN VOOR CAMERABEWAKING OP BUSSEN

Draadloze technologie is een integraal onderdeel van onze huidige industriële netwerkinfrastructuur. Ze zorgt voor flexibiliteit in communicatie-, productie- en automatiseringssystemen. Op die manier kunnen bedrijven gelijke tred houden met de snelle veranderingen in de markt. De industriële Wi-Fi en cellulaire producten van Moxa zijn ontworpen om de productiviteit en flexibiliteit in industriële toepassingen te verhogen door de beperkingen van afstand en dekking te overwinnen en tegelijkertijd interferentie en signaaldegradatie tot een minimum te beperken. Door de combinatie van innovatieve technologieën, zoals snelle roaming, de eenvoudige toepassing van Wi-Fiapparaten, de redundantie van draadloze verbindingen en de end-to-end beveiliging garanderen de draadloze oplossingen van Moxa een betrouwbare en efficiënte Wi-Fi en cellulaire connectiviteit in elke bedrijfsomgeving.

Read more

IP-Bewakingssystemen Upgraden met Managed PoE switchen

IP-Bewakingssystemen Upgraden met Managed PoE switchen

Tegenwoordig worden vaak IP-bewakingssystemen gebruikt om verschillende locaties vanuit een centraal controlecentrum remote en in real-time te monitoren en beveiligen. Zo kunnen bijvoorbeeld verkeerscentrales over betrouwbare en up-to-date informatie beschikken om de efficiëntie van het verkeersnet en de veiligheid van de weggebruikers te verhogen. Met behulp van robuuste IP-camera’s en een krachtig netwerk worden continu videostreams naar het controlecentrum gestuurd. Om dergelijke bewakingsnetwerken slimmer en veiliger te maken, ontwikkelde Moxa de PoE managed switchen van de EDS-4000/G4000-serie met 90 W output en 2.5 GbE bandbreedte.

Read more

Products