Technolec

With the help of Technolec's products, manufacturers have been able to connect legacy equipment to modern control systems, monitor harsh environmental conditions at production facilities in real-time, and seamlessly convert between proprietary and open device protocols.


Cases

Keuze correcte unmanaged switch cruciaal voor optimale werkend netwerK

Door het toenemende gebruik van Ethernet voor industriële toepassingen in kleine en middelgrote bedrijven stijgt wereldwijd de vraag naar unmanaged switches. Deze plug-and-play switches kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden en vormen ook een belangrijk onderdeel voor de uitbreiding van het Ethernet-netwerk. Technolec biedt met de EDS-2010/2018-ML serie industriële Ethernet-switches van Moxa een ideale oplossing. Om een vlotte werking van een netwerk te garanderen en eventuele complicaties bij uitbreiding te voorkomen, is de keuze van de correcte unmanaged switch immers cruciaal. Hou daarvoor rekening met een viertal aspecten.

Read more

IIOT VERLENGT LEVENSDUUR VAN BATTERIJEN

Met het Industrial Internet of Things of kortweg IIoT opent er zich een deur naar een ongekend spectrum aan mogelijkheden en opportuniteiten. Dat bewees Moxa onlangs nogmaals met een oplossing in de wereld van zonneenergie. Dankzij de koppeling tussen het batterijsysteem en het netwerk kunnen batterijen nu optimaal op- en ontladen worden, wat een enorm positieve impact op hun levensduur heeft.

Read more

Vraag naar Unmanaged Switches stijgt door verhoogd gebruik van Ethernet

Plug-and-play unmanaged switches kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden en vormen een belangrijk onderdeel voor de uitbreiding van Ethernet netwerken. Technolec biedt met de EDS-2010/2016/2018-ML serie industriële Ethernet switches van Moxa een ideale oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen. In de vorige uitgave gingen we dieper in op de aspecten die de keuze van de correcte unmanaged switch bepalen. In deze editie bekijken we hoe ze in de praktijk toegepast worden.

Read more

INDUSTRIËLE NETWERKEN PRO-ACTIEF BESCHERMEN TEGEN CYBER-BEDREIGINGEN

Om operationele efficiëntie en beschikbaarheid na te streven, is het altijd belangrijk om rekening te houden met cyberbeveiliging. Men kan industriële netwerken beter beveiligen door een veilige funderingsvriendelijke netwerkinfrastructuur, waardoor geautoriseerd verkeer naar de juiste plaatsen kan stromen, of door kritieke assets te identificeren en deze gelaagde, proactieve bescherming te bieden, zoals een industriëleIPS en whitelisting controle.

Read more

Products