Technolec

With the help of Technolec's products, manufacturers have been able to connect legacy equipment to modern control systems, monitor harsh environmental conditions at production facilities in real-time, and seamlessly convert between proprietary and open device protocols.


Cases

Hoe industriële informatie betrouwbaar communiceren ?

Wilt ook u de stap naar Industrie 4.0 zetten of hebt u andere industriële automatiseringsvraagstukken? Dan kan u rekenen op de producten en steun van Technolec. Met het uitgebreide aanbod aan oplossingen voor industriële datacommunicatie en embedded computers zorgt deze firma immers voor efficiënte industriële netwerken, intelligente communicatie en datacommunicatie voor industriële gebruikers.

Read more

Oude koperbedrading nieuw leven ingeblazen

Veiligheid wordt steeds belangrijker in ziekenhuizen. Dankzij de Moxa DSL extenders kon een ziekenhuis met de bestaande koperbedrading een gloednieuw Ethernet systeem implementeren waarop simultaan een CCTV- en alarmsysteem draaien. “Een kostenefficiënte en erg betrouwbare oplossing”, aldus Karel Mus, zaakvoerder van Technolec dat officiële verdeler van Moxa in België is. “Met deze case bewijst Moxa eens te meer dat ze innovatieve markgerichte producten op de markt brengt die telkens een meerwaarde voor de eindklanten bieden.”

Read more

Protocol conversie helpt bij evolutie naar slimme fabriek

De transformatie naar smart factory gaat met de nodige uitdagingen gepaard. Vooral de onderlinge communicatie tussen systemen durft wel eens problemen op te leveren. Gewoonweg omdat de oplossingen verschillende protocollen gebruiken. Met Moxa’s MGate 5103 en 5111 gateways worden deze obstakels echter op een uiterst eenvoudige manier van de baan geruimd.

Read more

Veilig windturbines bouwen op zee

In tal van sectoren zijn kranen een onmisbaar werkinstrument. Van kleine types om lasten in de productie of logistiek te verplaatsen, tot mastodonten die in de bouw of havens worden ingezet. Wanneer ze dienst weigeren, kan dit grote gevolgen voor de continuïteit van de processen hebben. Of erger: de veiligheid in het gedrang brengen. Gelukkig heeft Moxa een adequate oplossing die onlangs werd geïmplementeerd in kranen die bij het bouwen van offshore windturbines worden gebruikt.

Read more

Products