Technolec

Energy, water and gas are indispensable in our society. That is why the networks for the distribution of Electricity, Water and Gas are extremely important. Monitoring this network is therefore crucial. Also the production of Electricity, Water and Gas is as important and may not fail. Continuous monitoring is also indispensable here.


Cases

Hoe industriële informatie betrouwbaar communiceren ?

Hoe industriële informatie betrouwbaar communiceren ?

Wilt ook u de stap naar Industrie 4.0 zetten of hebt u andere industriële automatiseringsvraagstukken? Dan kan u rekenen op de producten en steun van Technolec. Met het uitgebreide aanbod aan oplossingen voor industriële datacommunicatie en embedded computers zorgt deze firma immers voor efficiënte industriële netwerken, intelligente communicatie en datacommunicatie voor industriële gebruikers.

Read more

Betrouwbare weermonitoring systemen kunnen levens redden

Betrouwbare weermonitoring systemen kunnen levens redden

Met nationale weermonitoringsystemen kunnen in landen met moesson­regens catastrofes worden vermeden. Hoewel de componenten beschikbaar zijn om een adequate oplossing te implementeren, blijken veel oplossingen in de praktijk niet zo efficiënt te functioneren. Veelal ligt een gebrek aan kennis bij de eindgebruiker en installateur aan de basis. Met de ThingsPro Suite brengt Moxa echter dé oplossing …

Read more

NIEUWE GEAVANCEERDE MODULAIRE REMOTE I/O-OPLOSSING IN DE KIJKER

NIEUWE GEAVANCEERDE MODULAIRE REMOTE I/O-OPLOSSING IN DE KIJKER

​In onze huidige maatschappij moet alles sneller en tegelijk nauwkeuriger gebeuren. Automatiseren speelt daarbij een cruciale rol. Moxa, in België vertegenwoordigd doorTechnolec, ontwikkelt betrouwbare netwerkoplossingen, die apparaten moeten toelaten om verbinding te maken, maar ook om te communiceren en samen te werken met systemen, processen en mensen. Met de ioThinx 4500 serie biedt de specialist IIoT-ready modulaire én cyberbeveiligde controllers en I/O’s met cloudconnectiviteit en hoge rekenkracht voor precisieregeling. ioThinx producten zijn ontworpen om I/O-gegevens van uw IIoT-toepassingen snel en veilig naar de cloud te brengen.

Read more

INDUSTRIËLE CONNECTIVITEIT VOOR GEBOUWBEHEER

INDUSTRIËLE CONNECTIVITEIT VOOR GEBOUWBEHEER

Gebouwbeheer is cruciaal om omgevingscomfort en operationele efficiëntie, zoals energiebeheer en verwarming, ventilatie en airconditioning in datacenters, ziekenhuizen of bedrijfsgebouwen te garanderen. Een betrouwbare aansluiting van alle systemen is daarbij essentieel. Daarnaast moet een gebouwbeheersysteem snel en eenvoudig uitgebreid kunnen worden. Het komt er dus op aan connectoren te kiezen, die betrouwbaar zijn én uitgebreid kunnen worden. Met de ioLogik E1200 remote I/O en de MGate MB3170 en MB3660 Modbus gateways biedt Moxa industriële producten, die precies aan die voorwaarden voldoen.

Read more

Real-time data van machinestatus helpen productiviteit te optimaliseren

Real-time data van machinestatus helpen productiviteit te optimaliseren

Als een machine niet draait, heeft dat gevolgen voor de productiviteit én de winstmarge. De efficiëntie van de machines is cruciaal in geautomatiseerde productieomgevingen. Om de productiviteit te optimaliseren, moeten productiemanagers over real-time informatie met betrekking tot de status van hun machines beschikken. Moxa heeft de expertise om systeemintegratoren en machinebouwers betrouwbare en eenvoudig te implementeren connectiviteitsoplossingen te leveren, geschikt voor hun installaties om machinedata te verzamelen. Dat blijkt uit de talrijke voorbeelden, waarvan we er samen met Karel Mus van verdeler Technolec een drietal uitlichten.

Read more

Products