Technolec

Seriële connectiviteit

Download

Maak je seriële apparatuur klaar voor integratie in toekomstige netwerken - Moxa, Your Trusted Serial Partner

seriële connectiviteit
seriële connectiviteit


Om hun operationele efficiëntie te verbeteren, streven bedrijven ernaar om steeds het meeste te halen uit de data op hun verschillende locaties. IT/OT-convergentie kan daarbij een belangrijke rol spelen. De meeste industriële apparatuur maakt echter gebruik van seriële connectiviteit, want die waren de afgelopen decennia een betrouwbare en kosteneffectieve optie voor systeemcommunicatie. Operatoren vragen zich af hoelang ze nog met serieel gebaseerde apparatuur kunnen werken, aangezien Ethernet-communicatie een van de hoekstenen van IT/OT-convergentie is. Er zijn echter oplossingen om seriële apparatuur te koppelen aan Ethernet-netwerken. 

Bent u op zoek naar een oplossing waarbij u uw goedwerkende seriële apparaten niet hoeft te vervangen wanneer u verbinding maakt met een netwerk?
Als uw vertrouwde seriële partner verbinden we ons ertoe een verscheidenheid aan seriële connectiviteitsoplossingen te bieden om connectiviteit voor uw oude apparatuur tot het jaar 2030 en daarna mogelijk te maken, zodat u geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het binnenkort vervangen ervan.

Met onze seriële connectiviteitsoplossingen kunnen we uw seriële apparaten eenvoudig en veilig naar de toekomst van netwerken brengen.

Bereid uw seriële apparaten dus voor op de komende decennia:
- We staan klaar om uw verouderde apparaten aan te sluiten op netwerken met een verscheidenheid aan verbindingsinterfaces en industrieprotocollen.
- We zijn klaar om uw besturingsplatforms aan te passen met een verscheidenheid aan driverondersteuning.
- We staan klaar om de connectiviteit voor uw aangesloten seriële apparaten te beveiligen met ingebouwde beveiligingsfuncties.

Het seriële productengamma van Moxa omvat o.a.:

Seriële Connectiviteit - Serial device servers
Seriële Connectiviteit - Serial device servers


Seriële Connectiviteit -  Serial Converters
Seriële Connectiviteit - Serial Converters
Seriële Connectiviteit - Protocol gateways
Seriële Connectiviteit - Protocol gateways
Seriële Connectiviteit - Usb to Serial
Seriële Connectiviteit - Usb to Serial
Seriële Connectiviteit - Serial Boards
Seriële Connectiviteit - Serial Boards


Moxa zet al jaren fors in op de ontwikkeling van seriële producten. Sinds 1987 investeerde de firma elk jaar miljoenen dollars in de ontwikkeling van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten voor seriële connectiviteit. Het gamma omvat vandaag meer dan 500 modellen van seriële/USB-connectiviteitsproducten.
Moxa is dan ook uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van seriële connectiviteitsoplossingen en streeft ernaar de meest uiteenlopende oplossingen te bieden om de seriële connectiviteit voor oudere apparatuur mogelijk te maken tot het jaar 2030, en zelfs daarna. Het investeert niet alleen in de ontwikkeling van nieuwe communicatietechnologieën en connectiviteitsbeveiligingscapaciteit om te voldoen aan toekomstige netwerkvereisten, maar blijft ook de bestaande producten verder optimaliseren om verouderde apparaten gemakkelijk te integreren met moderne systemen. Met deze seriële connectiviteitsoplossingen kunnen seriële apparaten gemakkelijk en veilig in toekomstige netwerken geïntegreerd worden.

Seriële connectiviteit - Site Moxa
Seriële connectiviteit - Site Moxa