Technolec

Serieel naar USB

Download

De Serieel naar USB kabels van Moxa zijn een EEN MUST voor iedere ingenieur die in de field in aanraking komt met seriële apparaten. 

Heb je ook regelmatig problemen met uw huidige Serieel naar USB kabels ?  Probeer deze eens van Moxa. 

Die zijn betrouwbaar

Ze zijn uit voorraad leverbaar

En, ze hebben 5 jaar garantie !

REEDS MEER DAN 7500 EXEMPLAREN WERDEN ER VERKOCHT IN België. DUS, DUIDELIJK EEN PRODUCT MET EEN STAAT VAN DIENST.


Serieel naar USB
Serieel naar USB


Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de Moxa Uport 1100 serie. Met zijn geavanceerde functionaliteiten en robuuste ontwerp bieden deze industriële Serieel naar USB converters de perfecte oplossing voor het aansluiten van seriële apparaten op moderne computersystemen.

De Uport 1100 serie van Moxa omvat een reeks hoogwaardige Serieel naar USB converters die voldoen aan de eisen van veeleisende industriële omgevingen. Of u nu industriële automatiseringstoepassingen, transporttoepassingen of andere industriële toepassingen hebt, deze serie biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het integreren van seriële apparaten in moderne netwerken.

Met ondersteuning voor verschillende seriële interfaces, waaronder RS-232, RS-422 en RS-485, biedt de Uport 1100 serie veelzijdigheid bij het aansluiten van diverse apparaten. Of het nu gaat om het verbinden van sensoren, PLC's, modems of andere seriële apparatuur, deze converters zorgen voor naadloze en stabiele communicatie.

De Uport 1100 serie blinkt uit in zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gebouwd volgens industrie standaarden, zijn deze converters ontworpen om te functioneren in ruwe omgevingen met extreme temperaturen, trillingen en schokken. Dit zorgt ervoor dat uw seriële communicatie te allen tijde stabiel blijft, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

De installatie en configuratie van de Uport 1100 serie is eenvoudig en probleemloos

Met de Uport 1100 serie van Moxa bent u verzekerd van betrouwbare en efficiënte seriële connectiviteit in industriële omgevingen. 

Profiteer van de geavanceerde functionaliteiten, robuuste bouwkwaliteit en eenvoudige installatie van deze hoogwaardige Serieel naar USB converters. Breng uw industriële netwerk naar een hoger niveau met de Moxa Uport 1100 serie.


- 5 JAAR GARANTIE !

- UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Een extra feature: 

Deze kabels hebben een unieke driver die ervoor zorgt dat de UPort® 1110/1150 de COM-poortnummers behoudt wanneer ze worden losgekoppeld van de PC en vervolgens opnieuw worden aangesloten, zelfs als ze in een andere USB-poort van de PC worden geplaatst.

Er werd onlangs een nieuwe brochure geschreven met alle connectiviteitsproducten van Moxa, zoals ook de Uport 1100 serie. Deze brochure kun je direct downloaden:  "Field-proven Edge Connectivity to Bring Your Field Data to OT/IT Systems"