Technolec

Industriële Cybersecurity

Download

Industriële Netwerkbeveiliging en Industriële Cybersecurity

Moxa's uitgebreide portfolio van industriële netwerkbeveiligingsoplossingen biedt een betrouwbare bescherming voor kritieke infrastructuren in diverse industriële sectoren. De bescherming van industriële netwerken is essentieel en daarom werden een reeks geavanceerde cybersecurityproducten ontwikkeld die zijn ontworpen om uw netwerk te beveiligen tegen een breed scala aan bedreigingen.

Het realiseren van Industriële Netwerkbeveiliging en Industriële Cybersecurity kan in drie belangrijke Stappen

1. Visualiseer de beveiligingsstatus van uw apparaten en netwerk:
Met MXview netwerkbeheersoftware visualiseert u eenvoudig de status van uw industriële netwerken. Met de Security View-functie van Moxa kunt u controleren of de netwerkapparaten van Moxa zijn geconfigureerd om te voldoen aan de beveiligingsniveaus die door uw beveiligingsbeleid worden voorgesteld. Bekijk de video voor meer informatie.

Industriële Cybersecurity
Industriële Cybersecurity

Met Moxa Remote Connect Suite, een beheersuite voor externe verbindingen, kunt u eenvoudig externe verbindingen voor uw apparaten bouwen met behulp van de MRC Quick Link-service of u kunt ook uw eigen privé MRC-serverportaal bouwen.

2. Bescherm uw industriële netwerken en kritieke activa:
De industriële cyberbeveiligingsoplossingen van de IEC-G102-BP-serie en IEF-G9010-serie beschermen uw kritieke activa tegen cyberaanvallen door uw netwerken op zone- en celniveau te verdedigen. Bekijk de video voor meer informatie.

Industriële Cybersecurity
Industriële Cybersecurity


3. Gebruik apparaten die veilig zijn volgens IEC 62443-4-1/2 door hun ontwerp:
Met bijvoorbeeld beveiligde Ethernet switches kunt u het verkeer tussen verschillende netwerksegmenten scheiden met behulp van VLAN's en Access Control Lists (ACL) op poortniveau gebruiken, waardoor u de VLAN-beveiliging kunt verbeteren wanneer gegevens uw netwerken binnenkomen via Ethernet-switches.


Het realiseren van Industriële Netwerkbeveiliging en Industriële Cybersecurity kan o.a. met volgende producten

1. Industriële switches gecertifieerd volgens IEC62443-4-2 die Industriële Cybersecurity hebben ingebouwd.

De EDS-G4000-serie is uitgerust met 8 tot 14 Gigabit Ethernet-poorten, ideaal voor het upgraden van een bestaand netwerk naar Gigabit-snelheid of het creëren van een compleet nieuwe Gigabit-backbone. Gigabit-transmissiesnelheid verhoogt de bandbreedte voor superieure prestaties en draagt snel grote hoeveelheden triple-play-services over een netwerk over.

De aanwezige redundante Ethernet-technologieën zoals Turbo Ring, Turbo Chain en RSTP/STP verhogen de betrouwbaarheid van uw systeem en verbeteren de beschikbaarheid van uw netwerkbackbone. De EDS-G4000-serie is speciaal ontworpen voor veeleisende toepassingen zoals video- en procesbewakingITS- en DCS-systemen, die allemaal kunnen profiteren van een schaalbare backbone-structuur.

De EDS-G4000-serie voldoet aan IEC 62443-4-2 en IEC 62443-4-1 industriële cyberbeveiligingscertificeringen, die zowel productveiligheid als levenscyclusvereisten voor veilige ontwikkeling dekken, waardoor gebruikers kunnen voldoen aan de vereisten voor veilige industriële netwerk compliance.

Industriële Cybersecurity
Industriële Cybersecurity


2. Deep Packet Inspection Firewalls bieden een betere Industriële Cybersecurity

Deze deep packet inspection firewalls zijn speciaal ontworpen voor industriële netwerken en bieden uitgebreide beveiliging tegen cyberaanvallen. Deze firewalls scannen pakketten op de applicatielaag en kunnen verdachte verkeerspatronen identificeren en blokkeren om uw netwerk te beschermen.

3. Industrial Intrusion Detection en Prevention Systems zijn de ultieme producten voor een betere  Industriële Cybersecurity

Deze intrusion detection en prevention systems (IDS/IPS) helpen bij het detecteren en voorkomen van indringers in uw industriële netwerk. Deze systemen monitoren het netwerkverkeer en identificeren verdacht gedrag of aanvallen in real-time, zodat passende maatregelen kunnen worden genomen om de integriteit van uw netwerk te waarborgen. Dit komt Industriële Cybersecurity ten goede.

Industriële Cybersecurity
Industriële Cybersecurity


4. Secure Routers en VPN Gateways kunnen niet ontbreken bij  Industriële Cybersecurity

Deze beveiligde routers en VPN gateways bieden veilige externe toegang tot industriële netwerken. Ze maken gebruik van geavanceerde encryptie- en authenticatietechnologieën om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw netwerk en dat de communicatie veilig blijft, zelfs via openbare netwerken.