Technolec

Industrial Managed PoE Switchen

Download

Upgrade uw IP-bewakingssysteem met Industrial Managed PoE Switchen
Bouw een slimmer en veiliger bewakingsnetwerk met 802.3bt PoE Industrial Managed PoE Switchen

Tegenwoordig spelen bewakingssystemen een belangrijke rol bij het genereren van krachtige beveiligings- en verkeersinzichten. Dit soort systemen, die meestal continue uptime en functies voor snelle probleemoplossing vereisen, zijn niet alleen afhankelijk van robuuste IP-camera's maar ook van robuuste industriële netwerken.

Daarom heeft Moxa de Industrial Managed PoE Switchen EDS-4000/G4000-serie ontworpen met 802.3bt PoE++ met 90 W output en 2.5GbE bandbreedte.

Industrial Managed PoE Switchen vereenvoudigen de installatie en het onderhoud en hebben ook de mogelijkheid om uw netwerk in uw controlekamer te visualiseren en netwerkredundantie op te bouwen. Hier zijn drie aspecten waarmee u rekening moet houden voordat u uw slimmere bewakingsoplossing bouwt.

 Industrial Managed PoE Switchen
Industrial Managed PoE Switchen


3 dingen die Industrial Managed PoE Switchen voor u kunnen doen

Compatibiliteit met uw IP-camera's

Overweeg om Industrial Managed PoE Switchen te implementeren die voldoen aan de IEEE 802.3bt-standaard en de automatische vermogensklassedetectie ondersteunen, wat de integratie met uw PoE-camera's vereenvoudigt

Zichtbaarheid in uw controlekamer

Het gebruik van Industrial Managed PoE Switchen in plaats van injectoren maakt het mogelijk om al uw IP-camera's op afstand te visualiseren en opnieuw op te starten zonder personeel naar de locatie te moeten sturen.

Beschikbaarheid voor energie-eisende locaties

Uitgangsvermogen van 90 W zorgt voor voldoende vermogen voor industriële camera's die gebruik maken van functies die veel energie verbruiken, zoals verwarming, ruitenwisser, infrarood, thermische optica en objectdetectie.


Een van de beste manieren om een krachtig netwerk te ontwikkelen, is het gebruik van baanbrekende en in de branche bewezen Industrial Managed PoE Switchen

De Industrial Managed PoE Switchen uit de EDS-4000/G4000-serie beschikken over maximaal 8 IEEE 802.3bt PoE-poorten met maximaal 90 W per poort en tot 2,5 GbE bandbreedte.
Bovendien ondersteunen deze Industrial Managed PoE Switchen het MXview Netwerk Management Systeem om het onderhoud te vereenvoudigen en om de status van uw netwerkapparaten op bewakingsnetwerken te kunnen visualiseren. Bovendien heeft de gebruiksvriendelijke web GUI slimme functies zoals de automatische PoE-detectie en de foutcontrolefuncties, waarmee eenvoudig bewakingsnetwerken kunnen opgezet en onderhouden worden

Als laatste verbeteren de IEC 62443-4-2-gecertificeerde EDS-4000/G4000-serie Industrial Managed PoE Switchen de netwerkbeveiliging van uw bewakingsnetwerken.

De combinatie van een krachtig ontwerp, gebruiksvriendelijke GUI en netwerkbeveiligingsfuncties zorgen ervoor dat deze Industrial Managed PoE Switchen netwerken kunnen versterken.

 Industrial Managed PoE Switchen
Industrial Managed PoE Switchen


Met IP-bewakingssystemen kunnen bedrijven hun kritieke bedrijfsmiddelen beschermen en hun personeel beveiligen.
Om de operationele efficiëntie te verbeteren, maken industriële toepassingen ook gebruik van IP-bewakingssystemen om afgelegen locaties vanuit het controlecentrum in realtime te bewaken.
Veel transporttoepassingen maken bijvoorbeeld gebruik van IP-bewakingssystemen om de zichtbaarheid van verkeersomstandigheden te verbeteren.
Hierdoor kunnen de verkeerscentrales up-to-date zijn en over betrouwbare informatie beschikken, waarmee ze de efficiëntie van het vervoer kunnen verhogen en de veiligheid voor weggebruikers kunnen vergroten. Om deze doelen te bereiken, hebben IP-bewakingssystemen niet alleen robuuste IP-camera's nodig die bestand zijn tegen buitenomgevingen, maar ook een krachtig netwerk om een naadloze overdracht van videogegevens van de externe locatie naar het controlecentrum te garanderen