Technolec

Ethernet remote I/O

Download

Ethernet remote I/O met een 2-poort Ethernet switch

Deze Ethernet remote I/O ioLogik E1200-serie is LEVERBAAR UIT VOORRAAD en HEEFT PROMOTIONELE PRIJZEN.

De Ethernet remote I/O ioLogik E1200-serie ondersteunt de meest gebruikte protocollen voor het ophalen van I/O-gegevens, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. De meeste IT-engineers gebruiken SNMP- of RESTful API-protocollen, maar OT-engineers zijn meer vertrouwd met op OT gebaseerde protocollen, zoals Modbus en EtherNet/IP. Moxa's Ethernet remote I/O maakt het voor zowel IT- als OT-engineers mogelijk om gemakkelijk gegevens op te halen van hetzelfde I/O-apparaat. De ioLogik E1200-serie spreekt zes verschillende protocollen, waaronder Modbus TCP, EtherNet/IP en Moxa AOPC voor OT-engineers, evenals SNMP, RESTful API en Moxa MXIO-bibliotheek voor IT-engineers. De Ethernet remote I/O ioLogik E1200 haalt I/O-gegevens op en converteert de gegevens tegelijkertijd naar elk van deze protocollen, zodat u uw toepassingen eenvoudig en moeiteloos kunt verbinden.


Daisy-Chained Ethernet I/O-verbinding

Deze industriële Ethernet remote I/O wordt geleverd met een 2-poort Ethernet-switch voor een vrije stroom van informatie stroomafwaarts naar een ander lokaal Ethernet-apparaat, of stroomopwaarts naar een besturingsserver via uitbreidbare daisy-chained Ethernet I/O-arrays. Toepassingen zoals fabrieksautomatisering, beveiligings- en bewakingssystemen en getunnelde verbindingen kunnen gebruik maken van daisy-chained Ethernet voor het bouwen van multidrop I/O-netwerken via standaard Ethernet-kabels. Veel gebruikers van industriële automatisering zijn bekend met multidrop als de configuratie die het meest wordt gebruikt in veldbusoplossingen. De daisy-chain-mogelijkheden die worden ondersteund door ioLogik Ethernet remote I/O-units vergroten niet alleen de uitbreidings- en installatiemogelijkheden voor uw Ethernet remote I/O-toepassingen, maar verlagen ook de totale kosten doordat er minder behoefte is aan afzonderlijke Ethernet-switches. Door op deze manier apparaten in serie te schakelen, worden ook de totale arbeids- en bekabelingskosten verlaagd.

Ethernet remote I/O
Ethernet remote I/OBespaar tijd en bedradingskosten met peer-to-peer-communicatie

Daarnaast ondersteunt de Ethernet remote I/O ioLogik E1200-serie Peer-to-Peer Communications, waardoor de controllers rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren zonder tussenkomst van een centrale controller. Dit vermindert de complexiteit van het systeem en verbetert de responstijd, waardoor je tijd en kosten bespaart bij de implementatie van je industriële automatiseringsoplossing.

Ethernet remote I/O
Ethernet remote I/ODoor de gebruiker te definiëren Modbus TCP-adressering voor probleemloos upgraden van bestaande systemen

Een ander voordeel van de Ethernet remote I/O ioLogik E1200-serie is het User-Definable Modbus TCP Addressing. Hiermee kun je bestaande systemen eenvoudig upgraden zonder de Modbus TCP-adressen handmatig te hoeven wijzigen. Dit zorgt voor een pijnloze overgang en minimaliseert de verstoring van je bestaande processen.

Ethernet remote I/O
Ethernet remote I/O


Push-technologie voor events

Bij gebruik met MX-AOPC UA Server kunnen apparaten actieve push-communicatie gebruiken bij het communiceren van statusveranderingen en/of gebeurtenissen naar een SCADA-systeem. In tegenstelling tot een polling-systeem, worden bij gebruik van een push-architectuur voor communicatie met een SCADA-systeem berichten alleen afgeleverd wanneer er zich statusveranderingen of geconfigureerde gebeurtenissen voordoen, wat resulteert in een grotere nauwkeurigheid en minder gegevens die moeten worden overgedragen.

Ethernet remote I/O
Ethernet remote I/ODeze Ethernet remote I/O ioLogik E1200-serie is LEVERBAAR UIT VOORRAAD en HEEFT PROMOTIONELE PRIJZEN.